Nőtárs Angol Önképzőkör


MEGHÍVÓ 
INGYENES NŐTÁRS ANGOL ÖNKÉPZŐKÖR 

Mert angolul érteni, beszélni, írni és olvasni tudni kell. Te is így gondolod? 
Ha igen, szeretettel várunk a Nőtárs Angol Önképzőkörbe

Mit szeretnénk elérni?
A Nőtárs Angol Önképzőkör célja, hogy támogassa és megerősítse a nőket az angol nyelv tanulásában. Az önképzőkörben az angol megértésének, a szókincs bővítésének és a beszédkészségnek a fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

Mit csinálunk az angol önképzőkörben?
A Nőtárs Angol Önképzőkörben olvasunk, videókat vagy hangfelvételeket hallgatunk, játszunk a szavakkal és egyre többet angolul beszélgetünk. Kiemelten foglalkozunk a nyelvtannal és a szótanulással. A tananyagot mi biztosítjuk.

Milyen szintű angoltudás szükséges?
Az angol önképzőt jelenleg két szinten tartjuk: alapszint és középszint. Az alapszintre azokat várjuk, akik a nyelvet már legalább egy félévet tanulták. Az újrakezdők is bátran jelentkezzenek. A középszintre azok jelentkezzenek, akik már egy-két évig folyamatosan tanultak angolt.
 • Minden hónap végén írunk egy rövid ismétlőtesztet. Akik a félévben a legjobb eredményeket érték el, azoknak lehetőséget adunk, hogy ingyenesen több napra elutazzanak, és Európa egyik országában gyakorolják a tanultakat.
Ki vezeti az angol önképzőkört?
A Nőtárs Angol Önképzőkört az alapítvány önkéntesei vezetik.
 • Mercédesz:  "Általános iskola 3. osztályában kezdtem angolt tanulni, ami akkor még nem volt szokványos. Innen magyar-angol két tanítási nyelvű gimnáziumba vezetett az utam, ahol a kéttannyelvű érettségivel felsőfokú nyelvvizsgát szereztem. Bár az egyetemen alapvetően nem nyelvekkel foglalkoztam (programtervező matematikus szakon végeztem), tanítás és fordítói munkák szintjén mindvégig megmaradt a kapcsolatom a nyelvvel.
  2002 óta élek Svájcban, ahova férjem munkája hozott minket. Bár Svájcban nem hivatalos nyelv az angol, mindig nemzetközi környezetben forogtam, ahol az angol a kommunikáció nyelve, ami továbbra is napi szinten van az életemben -- mellette hozzájött meg előbb a francia, majd a német nyelv is. Jelen pillanatban főállású anyaként vagyok itthon gyermekeimmel, és mivel már felszabadult némi időm, ezért szeretném azt hasznosan eltölteni, és mivel mindig vonzottak az önkéntes munkák, így tálaltam rá erre a lehetőségre."
  .
 • Gabriella az angolt tanulásra, tanításra, olvasásra, fordításra és beszélgetésre használja. Személyes tapasztalata, hogy az angoltudás az Internet adta lehetőségekkel együtt új utakat nyithat a tanulásban, a szakmai és a személyes fejlődésben.
  Örömmel tanít, és a Nőtárs Alapítvány adta lehetőséggel élve, szeretne másoknak is segíteni nyelvtanulási és ezen keresztül egyéb céljaik elérésében.
  Várja a bátor és félénk, idősebb és fiatal, tapasztalt és kevésbé tapasztalt nyelvtanulókat a csoportba, mert egymást segítve mindenki könnyebben legyőzheti a nyelvtanulás kezdeti kisebb-nagyobb akadályait.
  .
 • Krisztina először három éves korában került intenzívebben kapcsolatba az angol nyelvvel egy óvodai nyelvkurzusnak köszönhetően. Ezt követően a nyelv élete szerves részévé vált. Középiskolába már magyar-angol kéttannyelvű gimnáziumba járt, ahol négy tantárgy (matematika, fizika, biológia és történelem) angol nyelven való tanulása után az érettségi részeként sikeresen megszerezte a felsőfokú nyelvvizsgát is.
  Az egyetemet Budapesten és Brüsszelben végezte, mindkét helyen számos kurzust hallgatott angolul. Pályája során élt és dolgozott Belgiumban, Zambiában és jelenleg Izraelben. Mind munkája, mind magánélete során leginkább angol nyelven kommunikál.
  Krisztina személyes és szakmai sikerei egy részét magas szintű nyelvtudásának köszönheti. Most pedig szeretne másoknak a segítségére lenni, hogy ők is fejlődhessenek és haladhassanak előre.   
Mikor vannak az angol önképzőkör napok?
 • Mercédesz az angol ALAPSZINTŰ NYELVTANOZÓ önképzőkört csütörtök esténként tartja 18 órától 19 óráig.  - MEGTELT, várólistára tudunk felvenni 
  .
 • Gabriella az angol ALAPSZINTŰ NYELVTANOZÓ önképzőkört hétfő délelőttönként tartja 11 órától 12 óráig. - NYÁRI SZÜNETET JÚLIUSTÓL SZEPTEMBERIG TART. 
  .
 • Krisztina az angol KÖZÉPSZINTŰ NYELVTANOZÓ önképzőkört vasárnap esténként tartja 18 órától 19 óráig. MEGTELT, várólistára tudunk felvenni 
Hol a helyszín? 
A Nőtárs Angol Önképzőkört az interneten élőben a Google Hangouts programmal tartjuk. 

Mennyi a regisztrációs díj?
A Nőtárs Angol Önképzőkör internetes változatába ingyenes a regisztráció.
 • Előre egy hónapra kell jelentkezni. Lemondani az órát legalább két nappal korábban kell emailben. Aki egy félév alatt két alkalommal nem vesz részt előzetes értesítés nélkül az órákon, sajnos ki kell zárnunk a résztvevők közül. Helyére a várólistáról hívunk be új tanulót.
Mi a jelentkezés módja?
A Nőtárs Angol Önképzőkörbe jelentkezni az alábbi online adatlap kitöltésével lehet. 
A létszám csoportonként legfeljebb 10 fő.

Meg akarsz tanulni angolul? 
Ha igen, várunk, jelentkezz most!Megjegyzések

Farkasné ERzsébet üzenete…
Tisztelt Szervezők!

Teljesen kezdőként mennék a kezdő angol óráikra Viszont sajnos az első hét időpontja nem jó.
Kérdésem lehet e utólag kapcsolódni a foglalkozásokhoz

Farkasné Erzsébet farkasn.erzsi@gmail.com
Sárközy Ildikó üzenete…
Kedves Erzsébet,

A Nőtárs Angolórák anyagait úgy állítjuk össze, hogy a kimaradt órákat egyéni tanulással pótolni tudod.
Farkasné Erzsébet üzenete…
köszönöm a választ,
Unknown üzenete…
Nem jelenik meg az online jelntkezésivűrlap az androidos telfonomban. Bea.
Nőtárs Alapítvány üzenete…
Kedves Bea,

Köszönjük visszajelzését.

Kipróbáltunk, ami androidos okostelefonjainkban megjelenik az online jelentkezési űrlap. Megpróbálná még egyszer a regisztrációt?

Nőtárs Alapítvány
Unknown üzenete…
Köszönöm már nekem is megjelenik!

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Múltidéző - Tudják, mire vállalkoztak, 2008

Interjú - Csekő Etelka (varrónő)

A cippzáron belül – Zazálea világa

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés