Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2020. január 7.

Múltidéző - Vállalkozónői konferencia, 2007

2007. március 24-én a női vállalkozók számára rendez konferenciát a Civil nők - vállalkozónők - civil vállalkozónők program keretében a MINők Egyesülete Budapesten. 

Célja a kapcsolat- és hálózatépítés az ország különböző pontjain működő, női vállalkozókkal foglalkozó civilszervezetek között; ismerkedési lehetőséget biztosítani a már vállalkozóként dolgozó és a leendő vállalkozónők számára; megszólaltatni olyan nonprofit szervezetek képviselőit, akik gyakorlati munkájukkal, valamint elméleti kutatásokkal is tettek a női önfoglalkoztatás, a női vállalkozók érdekében; valamint ismertetni az EU-s lehetőségeket és jó gyakorlatokat.

Forrás: Világgazdaság, 2007. március 23.