Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2020. január 14.

Múltidéző - Mit ér a nő, ha vállalkozik, 2007

Az üzlet férfidolog - tartották még nemrég is, nyíltan kimondva. Szerencsére mindez már nem így van, de a női vállalkozók ma is sok kihívással találkoznak. 

A nő, ha vállalkozik című kötet úttörő mű a maga nemében, mert igyekszik a témát minél szélesebben körbe járni, ezt azonban csak a teljesség igénye nélkül teheti. Mert a vállalkozónői lét témája oly kimeríthetetlenül nagy, hogy számtalan további lehetőséget kínál az e téren publikálni akarók számára.

A kötet az itthoni általános áttekintés mellett némi EU-s kitekintést is ad. A Legjobb gyakorlatok című fejezet az unió országaiból hoz példákat vállalkozónőket támogató programokra, és ismertet néhány hazai példát is.

Az utolsó fejezet nagyon széles palettát mutat az egész világból a vállalkozónők szervezeteiről, hálózatairól.

A nő, ha vállalkozik, a MINők Egyesülete és a NőTárs Alapítvány kiadásában, 2007, 227 oldal

Forrás: Világgazdaság, 2007. május 21.