Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. november 29.

Múltidéző - Vállalkozónők klubja, 1998

Női vállalkozói klubot hozott létre Kiskunfélegyházán a Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány helyi központja. Tokovics Tamás alközpontvezető elmondta: a klubot abból a célból hozták létre, hogy a mai, többnyire férfiak vezette társadalomban valamit tegyenek a nők érdekében. 

A női vállalkozói klub lehetőséget nyújt arra, hogy a helyi vállalkozónők megbeszélhessék aktuális problémáikat, illetve színvonalas programokkal segítsék vállalkozásuk továbbfejlődését. A programok egy része - témájából adódóan - nyílt lenne, ezzel elősegítve a többi vállalkozó munkáját is.

A klub első programja december elsején, kedden délután fél ötkor lesz a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal tanácstermében. A rendezvény témája: Ausztria EU- csatlakozásának agrárgazdasági tanulságai.

Tokovics Tamás elmondta, az előadással is segíteni szeretnék a tájékozódást az Európai Unióval kapcsolatos előnyökről és hátrányokról. A program előadója Dr. Törzsök Éva főiskolai tanár, kandidátus lesz. A rendezvényre természetesen az érdeklődő férfiakat is várják.

Forrás: Petőfi Népe, 1998. november 25.