Múltidéző - Vállalkozónők klubja, 1998

Női vállalkozói klubot hozott létre Kiskunfélegyházán a Bács-Kiskun Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány helyi központja. Tokovics Tamás alközpontvezető elmondta: a klubot abból a célból hozták létre, hogy a mai, többnyire férfiak vezette társadalomban valamit tegyenek a nők érdekében. 

A női vállalkozói klub lehetőséget nyújt arra, hogy a helyi vállalkozónők megbeszélhessék aktuális problémáikat, illetve színvonalas programokkal segítsék vállalkozásuk továbbfejlődését. A programok egy része - témájából adódóan - nyílt lenne, ezzel elősegítve a többi vállalkozó munkáját is.

A klub első programja december elsején, kedden délután fél ötkor lesz a kiskunfélegyházi polgármesteri hivatal tanácstermében. A rendezvény témája: Ausztria EU- csatlakozásának agrárgazdasági tanulságai.

Tokovics Tamás elmondta, az előadással is segíteni szeretnék a tájékozódást az Európai Unióval kapcsolatos előnyökről és hátrányokról. A program előadója Dr. Törzsök Éva főiskolai tanár, kandidátus lesz. A rendezvényre természetesen az érdeklődő férfiakat is várják.

Forrás: Petőfi Népe, 1998. november 25.

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Múltidéző - Tudják, mire vállalkoztak, 2008

Az Indiegogo küzdelmes felépítése – Női vállalkozók Amerikában

MINDEN BEJEGYZÉST listázva a kék nyílra kattintva megtalálsz

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés