Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért indítottuk a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátoríthatják és segíthetik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. október 15.

Múltidéző - Vállalkozónők konferenciája, 1994

Az átalakuló kelet-európai gazdaságban a nőknek is felértékelődik a szerepük, erről lesz szó az április 16-án kezdődő nemzetközi tanácskozáson. 

A tegnapi előzetes sajtótájékoztatón a szervezők - a Vállalkozó Nők Magyarországi Egyesülete és a Friedrich Naumann Alapítvány - képviselői elmondták: Magyarországon és a többi volt szocialista országban kialakulóban van egy új vállalkozói réteg, s soraiban mind több a nő.

Őket fokozottan sújtják a kezdettel járó nehézségek, hiszen nemcsak az üzleti életben kell helytállniuk, hanem a háztartás, a család terhei is rájuk nehezednek.

Forrás: Népszabadság, 1994. február 24.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Előregisztráció elindult: FÖLFELÉ! KONFERENCIA - 2019. november 22., péntek 9-18 óra - Budapest

MEGHÍVÓ -  az előregisztráció elindult! A Magyar Üzletasszonyok Egyesülete (MÜE) és a Nőtárs Alapítvány konferenciája Te h...