Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért indítottuk a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátoríthatják és segíthetik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. október 24.

Múltidéző - Üzletasszonyok találkozója, 1996

Pécs-baranyai üzletasszonyok találkozójára kerül sor Pécsett október 29-én este hat órakor a Pécsi Kisvállalkozás-fejlesztési Központban. 

A rendezvény elsődleges célja, hogy fórumot teremtsenek azon vállalkozónők részére, akik sikeresek kívánnak lenni az üzleti életben, szeretnék továbbképezni magukat, valamint megvitatni eddigi tapasztalataikat.

A találkozón részt vesz a Nők Világbankja Magyarországi Egyesületének vezetője, az amerikai United Way képviselője, valamint nagyobb cégek vezetői, szakértői is.

Forrás: Új Dunántúli Napló, 1996. október 17.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

ELHALASZTVA 2020-RA --- Meghívó: FÖLFELÉ! KONFERENCIA - 2019. november 22., péntek 9-18 óra - Budapest

A FÖLFELÉ! KONFERENCIÁT 2020-RA ELHALASZTOTTUK.  AZ ÚJ IDŐPONTRÓL A RÉSZTVEVŐKET ÉS ÉRDEKLŐDŐKET ÉRTESÍTJÜK A HONLAPON, H...