Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért indítottuk a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátoríthatják és segíthetik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. október 5.

Laura Karasinski és az Atelier Karasinski - Alapítónők Ausztriában

Laura Karasinski

Laura Karasinski 2012-ben Bécsben tervezőirodát nyitott Atelier Karasinski néven, ahol művészeti igazgatóként is dolgozik. 

10 éves tervezői és az összes kapcsolódó területen szerzett termelési tapasztalata alapján az osztrák  Forbes magazin első 30 legbefolyásosabb vezető személyiségévé választotta.

Laura a bécsi szecesszió nagyköveteként, tapasztalatait átadva iskolákban tart előadásokat arról, hogyan válhatunk kreatívvá.


Forrás WIENERIN,  2019. augusztus

Fordította Félegyházi Szilvia, a  Nőtárs Alapítvány önkéntese

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

ELHALASZTVA 2020-RA --- Meghívó: FÖLFELÉ! KONFERENCIA - 2019. november 22., péntek 9-18 óra - Budapest

A FÖLFELÉ! KONFERENCIÁT 2020-RA ELHALASZTOTTUK.  AZ ÚJ IDŐPONTRÓL A RÉSZTVEVŐKET ÉS ÉRDEKLŐDŐKET ÉRTESÍTENI FOGJUK ITT A ...