Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. október 5.

Jeanne Drach és a Jeannes Heldinnen - Alapítónők Ausztriában

Jeanne Drach

Jeanne Drach egy francia-osztrák hölgy, aki interneten podcastokat készít és gyárt megbízásra, emellett művész is. "Jeannes Heldinnen" és OH WOW márkaneveken vált ismertté.

4 évet játszott bábszínházzal különféle színpadokon, ahol ma is a jelen van Gyerekek és cicák nevű elektromos zenecsoportjával.

A 2017 óta nőknek ajánlott lehetőségek, a feminista Podcastok mellett stúdiót is nyitott, ahol egy teljes skála - koncepció, tervezés, gyártás, moderálás, hostess tevékenység, eladási tanácsadás - professzionális részvevőkkel és szórakoztató módon kerül bemutatásra.


Forrás WIENERIN,  2019. augusztus

Fordította Félegyházi Szilvia, a  Nőtárs Alapítvány önkéntese