Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. október 5.

Alice Katter és a Social Studio - Alapítónők Ausztriában

Alice Katter

Alice Katter pszichológiai háttérrel maga mögött, kommunikációs és szociális tapasztalatait átadva helyi és nagyobb területre kiterjedő tanácsadással foglalkozik Social Studio nevű cége keretében. 

Kiemelten ad tanácsot a fogyasztókkal kapcsolatos online és offline stratégia kialakítására, valamint a kialakult kapcsolatok fenntartására.

Néhány évet Londonban töltve tapasztalatot szerzett ügynökségi és megbízói oldalon, majd Bécsbe hazatérve saját céget alapított, ahol a szerzett tapasztalatokon túl folyamatosan új trendek után kutat.

Legkedveltebb számára a kapcsolatteremtés új témákban. Különböző egyéni stílusú emberek együttműködése és tapasztalataik kölcsönös cseréje megvalósításán munkálkodik.


Forrás WIENERIN,  2019. augusztus

Fordította Félegyházi Szilvia, a  Nőtárs Alapítvány önkéntese