Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. szeptember 29.

Múltidéző - Vállalkozó nők az USA-ban, 1991

Rövidesen három magyar vállalkozó nő utazhat az Amerikai Egyesült Államokba, hogy ott tanulmányozza a kisvállalkozói gyakorlatot. Kamarás Györgyi, Kovács Szabolcsné, Szigeti Anna készítette el a legjobban azt az üzleti tervet, amely az egyik feltétele volt a kiutazásnak. 

Emellett kiválóan beszélnek angolul, és vállalják azt is, hogy együttműködnek az akciót szervezőkkel: az Amerikai Nők Gazdasági Szövetségével, és a Magyar Vállalkozó Nők Egyesületével. A kiutazás feltétele volt az is, hogy hazatérve ismereteiket, tapasztalataikat átadják, és felhasználják már meglévő üzleti kapcsolataikat is.

Mindezt az Atrium Hyatt Szállóban tartott sajtótájékoztatón jelentette be Patricia Harrison, az Amerikai Nők Gazdasági Szövetségének elnöke.

Forrás: Tolnai Népújság, 1991. október 30.