Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2019. szeptember 25.

Múltidéző - Vállalkozó nők az USA-ba, 1991

Az amerikai National Women’s Economic Alliance Foundation lehetőséget nyújt három magyar vállalkozó nőnek, hogy az 1992. januárra tervezett háromhetes ösztöndíjas szakmai úton megismerkedhessenek az amerikai vállalkozó nők életével. 

A SEED Alapítvány (1117 Budapest. Andor u. 47-49.) július 25-ig várja azon magyar vállalkozó nők részletes szakmai önéletrajzos pályázatát, akik minimum középfokon beszélik az angolt, legalább 1-2 éve vállalkozók, az amerikai piac ismerete fontos lehet számukra, cégük legalább 80%-ban magántőkére épül és hazatértük után aktívan részt kívánnak venni a magyar vállalkozó nők érdekképviseletében.

Forrás: Új Dunántúli Napló, 1991. július 20.