Több szerepben. Inspiráló konferencia - nőkről, nőknek

A modern nő egyszerre kemény üzletasszony, és a tűzhelyet őrző családanya. A tárgyalóasztalnál, szervezetek közép - és felső vezetésében, jólmenő vállalkozások élén is találunk sikeres nőket, akik sokszor karrierjük mellett az anyaságról és a családról sem mondtak le. 

Egy harmonikus családban és egy jól működő szervezetben egyaránt szükség van a női szemléletmódra, új megoldásokra,de a hosszútávú sikert a két nem harmonikus együttműködése jelenti. A konferencián olyan hölgyeket mutatunk be, akik kitartása, kompromisszumkészsége, nyitottsága, egyensúlyra törekvése, tehetsége és szorgalma példával bír mindannyiunk előtt. Történetük inspirációként szolgál.

A program témái

„Ne arról beszéljünk, mit nem tehetnek meg a nők, hanem arról, mi mindenre képesek!”
Sheryl Sandberg a Facebook operatív vezetője, a Dobd be magad! (Lean In) c. könyv szerzője, 2 gyermek édesanyja

Világ

Egy helyen élünk, mégis mindannyian mást érzékelünk a világból. Másként látjuk, másként fogjuk fel, más-más hatások érnek, melyek miatt különböző történeteket mesélünk. Azt a világot azonban, amiben élünk, közösen hozzuk létre, együtt alkottuk és együtt változtatjuk meg. Ha figyelünk egymásra és tanulunk mások sikereiből, az újraformálás örömteli lesz.

Hivatás

Minden megvalósult projekt, újító kezdeményezés, vagy jól működő vállalkozás ötletként született. A jó ötlet megvalósításához azonban tettvágyra, kitartásra, önbizalomra, támogató környezetre, és jó vezetőkre is szükség van.

Harmónia

A harmónia megteremtése, a biztonságos, fenntartható élet mindannyiunk célja, de nem könnyű feladat. Cselekedeteink, alkotásaink, gondolataink önmagunkra és másokra is hatással vannak. Ezért bármely, elsőre jelentéktelennek látszó dolgot is érdemes megtennünk, ha megvan az esélye annak, hogy közelebb jutunk egy kiegyensúlyozottabb élethez.

Helyszín és időpont
BMC 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

2013. november. 08. 09.00

Jelentkezés

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Halla Tomasdottir: Nőies válasz az izlandi gazdasági összeomlásra

Mi a két legnehezebb az angolban?

MINDEN BEJEGYZÉST listázva a kék nyílra kattintva megtalálsz

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés