Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. november 4.

Több szerepben. Inspiráló konferencia - nőkről, nőknek

A modern nő egyszerre kemény üzletasszony, és a tűzhelyet őrző családanya. A tárgyalóasztalnál, szervezetek közép - és felső vezetésében, jólmenő vállalkozások élén is találunk sikeres nőket, akik sokszor karrierjük mellett az anyaságról és a családról sem mondtak le. 

Egy harmonikus családban és egy jól működő szervezetben egyaránt szükség van a női szemléletmódra, új megoldásokra,de a hosszútávú sikert a két nem harmonikus együttműködése jelenti. A konferencián olyan hölgyeket mutatunk be, akik kitartása, kompromisszumkészsége, nyitottsága, egyensúlyra törekvése, tehetsége és szorgalma példával bír mindannyiunk előtt. Történetük inspirációként szolgál.

A program témái

„Ne arról beszéljünk, mit nem tehetnek meg a nők, hanem arról, mi mindenre képesek!”
Sheryl Sandberg a Facebook operatív vezetője, a Dobd be magad! (Lean In) c. könyv szerzője, 2 gyermek édesanyja

Világ

Egy helyen élünk, mégis mindannyian mást érzékelünk a világból. Másként látjuk, másként fogjuk fel, más-más hatások érnek, melyek miatt különböző történeteket mesélünk. Azt a világot azonban, amiben élünk, közösen hozzuk létre, együtt alkottuk és együtt változtatjuk meg. Ha figyelünk egymásra és tanulunk mások sikereiből, az újraformálás örömteli lesz.

Hivatás

Minden megvalósult projekt, újító kezdeményezés, vagy jól működő vállalkozás ötletként született. A jó ötlet megvalósításához azonban tettvágyra, kitartásra, önbizalomra, támogató környezetre, és jó vezetőkre is szükség van.

Harmónia

A harmónia megteremtése, a biztonságos, fenntartható élet mindannyiunk célja, de nem könnyű feladat. Cselekedeteink, alkotásaink, gondolataink önmagunkra és másokra is hatással vannak. Ezért bármely, elsőre jelentéktelennek látszó dolgot is érdemes megtennünk, ha megvan az esélye annak, hogy közelebb jutunk egy kiegyensúlyozottabb élethez.

Helyszín és időpont
BMC 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

2013. november. 08. 09.00

Jelentkezés