Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2013. március 15.

Micsoda nap!

20 nő, 1 konyha, különleges receptek, finomságok, jó zenék, kitűnő hangulat – ez jellemezte a Nőtárs Alapítvány Angolklubját március 8-án.

A Salt 'n' Pepper Főzőiskola háziasszonya  9.00 órakor fogadta az alapanyagokkal és jókedvvel érkezőket. A munka hamarosan el is kezdődött, de most nem az angol TED videó, és az előző heti élmények volt a téma, hanem az ízek, fűszerek, receptek és persze maguk a résztvevők! A résztvevők, akik már rég’ nem csak az angol miatt találkoznak péntekenként, hanem a hangulatért, egymásért is!

Szóval finom ízek, illatok lepték el a konyhát és hamarosan már nemcsak a „20 dkg liszt és 2 tojás” volt a beszélgetés fő irányvonala, hanem a szabadidő, gyerekek, család, álmok, karrier! Ne felejtsük el, hogy az üzleti angol klub eseményén vagyunk!

A konyhagépek mögött nemcsak nők, hanem két gourman is serénykedett! Feri (önkéntesként ő vezeti az angol klubot), aki a rákos-cukkinis tészta specialistájaként vonult be a történelembe, és István (ő is önkéntes), akitől kitűnő arcpakolási tippeket kaptak a résztvevők!

A nap végén együtt ültünk asztalhoz, elfogyasztottuk közösen elkészített ebéd finomabbnál finomabb fogásait, jót beszélgettünk, finomakat ettünk – szép nap volt, köszönjük!

Írta: Farkas Márta, a Nőtárs Alapítvány önkénteseNőtárs nőnapi Angolklub