Micsoda nap!

20 nő, 1 konyha, különleges receptek, finomságok, jó zenék, kitűnő hangulat – ez jellemezte a Nőtárs Alapítvány Angolklubját március 8-án.

A Salt 'n' Pepper Főzőiskola háziasszonya  9.00 órakor fogadta az alapanyagokkal és jókedvvel érkezőket. A munka hamarosan el is kezdődött, de most nem az angol TED videó, és az előző heti élmények volt a téma, hanem az ízek, fűszerek, receptek és persze maguk a résztvevők! A résztvevők, akik már rég’ nem csak az angol miatt találkoznak péntekenként, hanem a hangulatért, egymásért is!

Szóval finom ízek, illatok lepték el a konyhát és hamarosan már nemcsak a „20 dkg liszt és 2 tojás” volt a beszélgetés fő irányvonala, hanem a szabadidő, gyerekek, család, álmok, karrier! Ne felejtsük el, hogy az üzleti angol klub eseményén vagyunk!

A konyhagépek mögött nemcsak nők, hanem két gourman is serénykedett! Feri (önkéntesként ő vezeti az angol klubot), aki a rákos-cukkinis tészta specialistájaként vonult be a történelembe, és István (ő is önkéntes), akitől kitűnő arcpakolási tippeket kaptak a résztvevők!

A nap végén együtt ültünk asztalhoz, elfogyasztottuk közösen elkészített ebéd finomabbnál finomabb fogásait, jót beszélgettünk, finomakat ettünk – szép nap volt, köszönjük!

Írta: Farkas Márta, a Nőtárs Alapítvány önkénteseNőtárs nőnapi Angolklub

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Halla Tomasdottir: Nőies válasz az izlandi gazdasági összeomlásra

Mi a két legnehezebb az angolban?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés