Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. november 21.

Ha csütörtök, akkor Nőtárs Angolórák

Novemberben indítottuk, ezen a héten pedig már a harmadik Nőtárs Angolórákat tartjuk Budapesten a Belvárosban. 

Mert angolul érteni, beszélni, írni és olvasni tudni kell. Te is így gondolod? Ha igen, szeretettel várunk.
A Nőtárs Angolórák célja, hogy támogassa és megerősítse a nőket az angol nyelv tanulásában. Az angol órákon az angol megértésének, a szókincs bővítésének és a beszédkészségnek a fejlesztését tartjuk a legfontosabbnak.

Az angolul még nem beszélő, elsősorban az üzleti élethez kapcsolódó nőket várjuk. Nőket, akik saját céggel rendelkeznek vagy akik tervezik, hogy saját céget hoznak létre. Olvasunk, videókat vagy hangfelvételeket hallgatunk, játszunk a szavakkal és egyre többet angolul beszélgetünk. Kezdőket és újrakezdőket várunk. A Nőtárs Angolórákat az alapítvány önkéntese, Márta vezeti. Márta elsősorban magántanítványoknak tanít angolt, emellett főiskolai angol tanári gyakorlata is van.

A Nőtárs Angolórákat minden héten csütörtökön délelőtt tartjuk 10 órától 13 óráig.
Helyszín: Pesti Vendéglő, 1092 Budapest, Ráday utca 11. (a Kálvin térnél) (térkép)
Jelentkezni az alábbi online adatlap kitöltésével lehet.