Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. október 3.

Te is jössz a nyitott napra?


A Nőtárs Angolklubban nyitott (ingyenes) napot tartunk most pénteken, 2012. október 5. Te is jössz? Ha igen, kérjük, regisztrálj a honlapon: Nőicégek.hu/Nőtárs Angolklub Az oldalon további információkat is találsz az üzleti angol klubról. 

Mi a résztvevők visszajelzése a Nőtárs Angolklubról?

* Nagyon tetszik a kezdeményezésetek - gratulálok és várom a tanfolyamot!

* Felsőfokú nyelvvizsgám van, de húsz éve alig használtam a beszélt angolt. Gyakorlással szeretném felfrissíteni a tudásomat.

* A résztvevők érdeklődése, nyitottsága és Babu könnyed, játékos stílusa nyomán hamarosan kezdett alakulni a klubhangulat - és a kérdések csak jöttek és jöttek…

* A délelőtt felülmúlta a várakozásaimat. Érdekes emberekkel ismerkedtem meg és sok hasznos információt szereztem, mégpedig angol nyelven :-)

* A nyitott napra jelentkezem, de szeretnék rendszeresen járni. Számomra a beszédkészség fejlesztése a legfontosabb cél.

* A szeptemberi "üzleti" angol találkozókon nagyon jól éreztem magam.
Az Ildikó által remekül megválasztott témájú újságcikkek erősen motiválnak bennünket, hogy  elmondjuk a véleményünket.
Babu, aki angolul moderálja a beszélgetést varázslatos személyiség. A gondolatai és őszintesége magával ragadó. Oldja a gátlásainkat és igazi társalgásra ösztönöz azzal, hogy remekül ismeri a magyar viszonyokat és ízelítőt is kapunk az indiai társadalom sokszínűségéből. A pénteki 3 óra így nagyon gyorsan elszáll.
Örülök, hogy a Nőtárs Alapítvány megszervezte ezt az angol társalgási klubbot.