NESsT-Citibank Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Program

A NESsT és a Citibank 2012-ben ismét meghirdeti közös társadalmi vállalkozásfejlesztő programját társadalmi vállalkozások számára. Az üzletviteli képzést és finanszírozást nyújtó programban 15 sikeresen pályázó kisvállalkozás vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján nyújtják be pályázatukat 2012. október 28-ig e-mailben, az ahorvath@nesst.org címre.

A sikeres pályázók ingyenesen vehetnek részt a fejenként egymillió forintot meghaladó értékű képzésben, míg a két legsikeresebb üzleti tervet elkészítő vállalkozás egyenként 10 000 dollár anyagi támogatásban részesül társadalmi vállalkozása beindításához vagy fejlesztéséhez.

Ki pályázhat?

Olyan egyéni vállalkozói igazolvánnyal rendelkezők, vagy korlátolt felelősségű társaságként (kft), illetve betéti társaságként (bt) bejegyzett kisvállalkozások vagy szociális szövetkezetek jelentkezését várjuk, akik/amelyek pénzügyi eredményük és társadalmi hatásuk növelése érdekében szívesen részt vennének ingyenes szakmai képzést és tanácsadást, illetve finanszírozást is nyújtó programunkban.

A program alkotóelemei

A tízhónapos program a részt vevő társadalmi vállalkozások számára kétnapos modulokból álló tanfolyamsorozatból és személyre szabott tanácsadásból áll. A program célja, hogy a vállalkozások olyan üzleti tervet készítsenek, amely hozzásegíti őket vállalkozásuk fejlesztéséhez, fokozva ezáltal pénzügyi eredményességüket és társadalmi hatásukat. A képzési program az alábbi három modult tartalmazza:
• Piackutatás és marketing
• Működés és menedzsment
• Pénzügyi terv és kockázatelemzés, társadalmi hatás

További információ


Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Halla Tomasdottir: Nőies válasz az izlandi gazdasági összeomlásra

Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés