Nőtárs Angolklub második nap


Szeptember 14-én került sor a Nőtárs Alapítvány második angol klubjára, melyen önkéntesként vettem részt. Kíváncsian érkeztem az Ibis hotelbe a 9 órai kezdésre, ahol kedves, mosolygós tekintetek fogadtak. Megismerkedtem a résztvevőkkel és Babu-val is, aki az üzleti angolt tartja.

Kezdésként egyik önkéntesünk interjút készített Babu-val. A kérdések szerteágazóak voltak, a szakmai és magánéletére egyaránt vonatkoztak. Őszinte és humoros válaszaival Babu percek alatt feloldotta a hangulatot és belevonta a beszélgetésbe a többi résztvevőt is.

A személyes hangvételű beszélgetés után a „Kiss your Boss Goodbye!” című cikket fejeztük be. Az írás a vállalkozóvá válás ésszerű és logikus lépéseiről szólt. A cikk feldolgozása kapcsán mindenkinek lehetősége nyílt személyes tapasztalatai megosztására.

A következő írás a szaúdi nők munkába állását elősegítendő kormányzati intézkedésekről szólt. Lelkes beszélgetés kerekedett e téma kapcsán is, a nők társadalomban betöltött szerepéről, a konzervatív szaúdi társadalom változásáról és annak következményeiről.

Az angol klubot végül kötetlen beszélgetéssel zártuk, mely során aktuális politikai és gazdasági kérdések kerültek szóba.

A délelőtt felülmúlta a várakozásaimat. Érdekes emberekkel ismerkedtem meg és sok hasznos információt szereztem, mégpedig angol nyelven :-)

Hódos-Varga Szilvia
Önkéntes

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Halla Tomasdottir: Nőies válasz az izlandi gazdasági összeomlásra

Mi a két legnehezebb az angolban?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés