Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2012. augusztus 30.

EcoBusiness: Kreatívkodós, újrahasznosítós, vállalkozós ifjúsági csere - SÜRGŐS!


Szeretsz barkácsolni, kézműveskedni? Próbáltad már ezt újrahasznált alapanyagokból, hulladékból? Eszedbe jutott, hogy ez akár egy kisebb vállalkozás alapjait is jelentheti? Szívesen tanulnál új technikákat, mindezt egy nemzetközi közegben, sok más ország fiataljai társaságában, nagyon jó hangulatban? Képzeld, ehhez nem kell messzire utaznod, sőt az Unió a költségeid nagy részét is téríti, ha jelentkezel az alábbi programunkra.

Téma: "EcoBusiness" – Hulladékmegelőzés és üzleti szemlélet

A program 2012. november 1-től 9-ig tart.

Az "EcoBusiness" ifjúsági cserén 24 fiatal vesz részt Magyarországról, Portugáliából és Romániából. A program célja a vállalkozói kedv növelése és a fiatalok aktivizálása hulladékmegelőzés témában. Olyan izgalmas témákba kóstolhattok bele, mint az újrahasznosított termékek piaca, egy PET-palack életciklusa, illetve helyszíni terepmunkára és egy közös üzleti terv készítésére is lesz alkalmatok!

A cserét megelőzően a csoportvezető és egy résztvevő előzetes látogatáson/megbeszélésen vesz részt a helyszínen, melynek teljes költségét fedezik a szervezők.

Helyszín: Iasi, Románia
Az ificsere időpontja: 2012. november 1-9.
Az előzetes látogatás időpontja: 2012. október 5-7.
Férőhelyek: 7 résztvevő (18-25 éves) + 1 csoportvezető (18-35 éves)
Költségek: mint minden ifjúsági csere programnál, a résztvevőknek itt is az utazási költség 30%-át kell állniuk, a szállást-ellátást-programokat a szervezők finanszírozzák

A jelentkezési határidő: SZEPTEMBER 3.

Ha szeretnél részt venni a romániai programon, jelentkezz itt !