Pályázat - Indítsd be a startupodat, és legyen még az idén befektetési szerződésed!

A Colabs Seed Program 1-5 millió forint induló tőkét, mentorokat és inspiáló munkateret kínál neked, hogy egy intenzív három hónapos fejlesztés során elkészítsd prototípusodat és üzleti tervedet. A program végén egy befektetőkkel zsúfolt teremben indíthatod el termékedet, hogy még akár aznap újabb körös befektetőket nyerj meg vállalkozásodnak.

A program

A Colabs Seed Program egy speciális startup fejlesztési és finanszírozási modell, melynek keretében minden évben a legígéretesebb hazai projektek átlagosan 3 millió forint induló befektetést kapnak. A kiválasztott csapatok 3 hónapig egy intenzív program keretében tapasztalt szakamberek és sikeres vállalkozók mentorálása mellett teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást kapnak valamint beköltözhetnek a Colabs Startup Centerbe.

A program 2012 január elejétől április elejéig tart, melynek zárónapján a startupok egy befektetőkkel zsúfolt teremben mutatkoznak be a nyilvánosság előtt, ahol akár aznap bevonhatják következő körös befektetőiket.

A Seed Program egyedisége, hogy különösen nagy hangsúlyt fektet a csapatépítésre, amely már a három hónapos időszak előtt megkezdődik. A jelentkezési időszak alatti fogadóórákon felmérjük a projektek igényeit és a Colabs Startup Center tagjainak széles kapcsolatrendszerén keresztül igyekszünk megtalálni a csapatba megfelelő embereket.

A HÍR FOLYTATÁSA >>

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Múltidéző - Tudják, mire vállalkoztak, 2008

Az Indiegogo küzdelmes felépítése – Női vállalkozók Amerikában

MINDEN BEJEGYZÉST listázva a kék nyílra kattintva megtalálsz

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés