Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. november 24.

Pályázat - Indítsd be a startupodat, és legyen még az idén befektetési szerződésed!

A Colabs Seed Program 1-5 millió forint induló tőkét, mentorokat és inspiáló munkateret kínál neked, hogy egy intenzív három hónapos fejlesztés során elkészítsd prototípusodat és üzleti tervedet. A program végén egy befektetőkkel zsúfolt teremben indíthatod el termékedet, hogy még akár aznap újabb körös befektetőket nyerj meg vállalkozásodnak.

A program

A Colabs Seed Program egy speciális startup fejlesztési és finanszírozási modell, melynek keretében minden évben a legígéretesebb hazai projektek átlagosan 3 millió forint induló befektetést kapnak. A kiválasztott csapatok 3 hónapig egy intenzív program keretében tapasztalt szakamberek és sikeres vállalkozók mentorálása mellett teljeskörű termék- és cégfejlesztési támogatást kapnak valamint beköltözhetnek a Colabs Startup Centerbe.

A program 2012 január elejétől április elejéig tart, melynek zárónapján a startupok egy befektetőkkel zsúfolt teremben mutatkoznak be a nyilvánosság előtt, ahol akár aznap bevonhatják következő körös befektetőiket.

A Seed Program egyedisége, hogy különösen nagy hangsúlyt fektet a csapatépítésre, amely már a három hónapos időszak előtt megkezdődik. A jelentkezési időszak alatti fogadóórákon felmérjük a projektek igényeit és a Colabs Startup Center tagjainak széles kapcsolatrendszerén keresztül igyekszünk megtalálni a csapatba megfelelő embereket.

A HÍR FOLYTATÁSA >>