A legkreatívabb magyar nők

Az, hogy sikeresek vagyunk egy pályán, nem jelenti azt, hogy másban ne lehetnénk azok. És azt sem, hogy ki kéne hagynunk egy esélyt, pláne, ha van egy jó ötletünk!

A magyarok híresek kreativitásukról - és bár ha feltalálókra gondolunk, először valószínűleg férfiak jutnak eszünkbe, a nők is igen kreatívak. Vannak néhányan, akik nem féltek váltani; mindannyian szenvedélyükre tértek át.

Mautner Zsófia gasztrobloggerként vált széles körben ismertté, noha egykor brüsszeli munkája mellett szabadidejében, kedvtelésből kezdte el írni a Chili és Vanília gasztroblogot. A sorozat annyira sikeres lett, hogy Zsófia ma már kizárólag az étkezési kultúrának él: gasztronómiai újságot és honlapot szerkeszt, tanít és előad.

Budapesten néhány éve fogalom a Sugar!, az első dizájncukrászda, amely alig hasonlít az ebben a műfajban megszokott intézményekre. A beltér a rajzfilmek világát idézi, a mignonok, torták, sütemények és cukorkák inkább műalkotásra mint édességre hasonlítanak. Az évekig stylistként dolgozó Horváth Eszter ötletgazda annak köszönheti sikereit cukrászként, hogy mert új színvilágot, látványt és dizájnt gondolni a hagyományos magyar tortáknak.

A kézművesek és a kézműves tárgyakat szeretők jól ismerik a Meska.hu-t. Az online információcserélő portált Porst Réka társával közösen, baráti segítséggel alapította meg. A portálon ma naponta több százan adnak-vesznek, Réka számára pedig kereseti forrássá vált az, amit korábban csak hobbiból űzött.

A HÍR FOLYTATÁSA >>

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén

A Basti zenei projekt dalokon keresztül ment gyermekeket - 1000 női történet Amerikából

MINDEN BEJEGYZÉST listázva a kék nyílra kattintva megtalálsz

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés