A közel jövőben eltűnhetnek a fiatalok a vállalkozói életből

A magyar kkv szektor egyharmada 5-8 éven belül generációváltás elé néz, ám a hazai fiatalok vállalkozói hajlandósága európai viszonylatban is nagyon alacsony. A gazdasági utánpótlás nevelés érdekében országos összefogással rendezik meg a Fiatal Vállalkozók Hetét, immár negyedik alkalommal. Nagyvállalatok vezetői és sikeres vállalkozók ébresztik fel a fiatalokban a vállalkozói kedvet.

Az egész világon november 14-én veszik kezdetét a Fiatal Vállalkozók Hete. 120 országban, köztük hazánkban is, ezen a héten mutatják be a fiataloknak, hogyan valósíthatják meg ötleteiket vállalkozások keretein belül és azt, hogy mi is a siker titka.

Budapesten és vidéken közel 40 ingyenes programmal várják az érdeklődőket, amelyek során sikeres hazai és külföldi nagyvállalatok vezetői, illetve vállalkozók számolnak be az üzleti élet kihívásairól és lehetőségeiről, valamint próbálnak iránymutatást adni a következő generációnak.

A budapesti rendezvényeket a Károlyi-Csekonics Palotában tartják, továbbá 10 vidéki városban /Debrecen, Gyöngyös, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg/. A hagyományokhoz híven ebben az évben is átadják az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, azonban e hétvégén a női vállalkozókat külön díjjal is elismerik.

A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségei és a fent említett helyzet megváltoztatásának érdekében az idei Fiatal Vállalkozók Hete, mint a gazdasági utánpótlás nevelés kulcseseménye, minden eddiginél nagyobb összefogással valósul meg. A rendezvények előadói és partnerei a magyar GDP 6.5%-át képviselik.

A szervezett programokról részletes információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon található.


Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Múltidéző - Tudják, mire vállalkoztak, 2008

Az Indiegogo küzdelmes felépítése – Női vállalkozók Amerikában

MINDEN BEJEGYZÉST listázva a kék nyílra kattintva megtalálsz

További lehetőségek

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés