Nőicégek.hu - Nők az üzleti életben
A Nőicégek.hu szakmai honlapot azért hoztuk létre a Nőtárs Alapítványnál, hogy Európából és Amerikából összegyűjtsük és közzé tegyük azokról a női cégekről készült anyagokat, akik követendő példákkal, új ötletekkel bátorítják és segítik a magyar nőket vállalkozásaik fejlesztésében vagy elindításában.
Kérdésed, észrevételed, javaslatod esetén várjuk leveled a hello[kukac]notars.hu email címen, vagy a honlap alján található Kapcsolatfelvételi űrlapon.

2011. október 28.

Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén


Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén. Az üzletasszonyok közötti tapasztalatcsere érdekében elindított „Siker és harmónia – tanulságos vállalkozónői életutak” pályázat első három helyezettje a szolgáltató okostelefon portfóliójából választhatott magának nyereményt.

A pályázatra olyan esettanulmányokat vártak, amelyekben a jelentkezők a többi között a kezdeti akadályok leküzdéséről, a vállalkozásuk és magánéletük közötti egyensúly megteremtéséről, valamint jövőbeli terveikről, céljaikról osztották meg gondolataikat. A kiírásra közel húsz pályamunka érkezett, amelyek közül a legjobbakat szakértőkből és gyakorló vállalkozónőkből álló zsűri választotta ki.

„Üdítő volt olvasni a pályázatokat. Magával ragadott az a rengeteg energia, lendület, és az a nagyfokú tudatosság, amivel a pályázók mindegyike megközelítette a vállalkozása és élete kérdéseit. Az én olvasatomban nem az különbözteti meg ezeket a nőket, hogy “könnyebb” volt az életük, vagy szerencsésebbek voltak, hanem az, ahogyan a nehéz helyzetekre, az életük és a szakmai pályájuk nehéz pillanataira reagáltak. Tenni akarással, alkotó és kreatív energiával, azzal a szándékkal, hogy sikeresek lesznek, és azzal a felelősséggel, amit önmagukért és a környezetükért megéltek” – nyilatkozta Madai Krisztina coach, gyakorló vállalkozó, a zsűri tagja.

A HÍR FOLYTATÁSA >>