Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén


Vállalkozónői esettanulmányokat díjaztak a Telenor és a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány közös eseményén. Az üzletasszonyok közötti tapasztalatcsere érdekében elindított „Siker és harmónia – tanulságos vállalkozónői életutak” pályázat első három helyezettje a szolgáltató okostelefon portfóliójából választhatott magának nyereményt.

A pályázatra olyan esettanulmányokat vártak, amelyekben a jelentkezők a többi között a kezdeti akadályok leküzdéséről, a vállalkozásuk és magánéletük közötti egyensúly megteremtéséről, valamint jövőbeli terveikről, céljaikról osztották meg gondolataikat. A kiírásra közel húsz pályamunka érkezett, amelyek közül a legjobbakat szakértőkből és gyakorló vállalkozónőkből álló zsűri választotta ki.

„Üdítő volt olvasni a pályázatokat. Magával ragadott az a rengeteg energia, lendület, és az a nagyfokú tudatosság, amivel a pályázók mindegyike megközelítette a vállalkozása és élete kérdéseit. Az én olvasatomban nem az különbözteti meg ezeket a nőket, hogy “könnyebb” volt az életük, vagy szerencsésebbek voltak, hanem az, ahogyan a nehéz helyzetekre, az életük és a szakmai pályájuk nehéz pillanataira reagáltak. Tenni akarással, alkotó és kreatív energiával, azzal a szándékkal, hogy sikeresek lesznek, és azzal a felelősséggel, amit önmagukért és a környezetükért megéltek” – nyilatkozta Madai Krisztina coach, gyakorló vállalkozó, a zsűri tagja.

A HÍR FOLYTATÁSA >>

Megjegyzések

NÉPSZERŰ BEJEGYZÉSEK

Minden erőfeszítésünkkel, minden időnkkel, minden szeretetünkkel - Alapítónők Németországban

Halla Tomasdottir: Nőies válasz az izlandi gazdasági összeomlásra

Mi a két legnehezebb az angolban?

ÍRJ NEKÜNK, ha kérdésed vagy javaslatod van :))

Név

E-mail *

Üzenet *

Nyilatkozat

A Nőicégek.hu tematikus honlapon indított hírlevélre feliratkozással egyidejűleg Ön hozzájárulását adja, hogy ettől a honlaptól - esetlegesen akár reklámot is tartalmazó - elektronikus levelet fogadjon.
Valamint kijelenti, hogy az online űrlapon megadott email címe szervezeti használatú.
A feliratkozáskor kapott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át.
A hírlevélre feliratkozás bármikor egy kattintással megszüntethető a levelek alján található link segítségével.

Összes oldalmegjelenítés